Business Course Corporate Advisory 16 t/m 19 maart 2023 in Parijs

Please note that this article is in Dutch as the event it pertains requires Dutch-speaking candidates. We apologize for any inconvenience this may cause for non-Dutch speakers.

Studeer jij notarieel recht of rechtsgeleerdheid én heb jij een grote interesse in het ondernemingsrecht? Wil jij ontdekken hoe het is om te werken aan een internationale transactie in samenwerking met een van de cliënten van De Brauw? Dit is je kans om als student de praktijk van onze unieke Corporate Advisory-afdeling te leren kennen!

De Corporate Advisory-afdeling van De Brauw bestaat uit (kandidaat-)notarissen en (enkele) advocaten, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Samen werken zij aan een breed scala aan grote nationale en grensoverschrijdende transacties en treden zij op als adviseur voor zowel beursgenoteerde als private bedrijven, zoals familiebedrijven. De advisering ziet onder meer op de governance van een onderneming, waaronder bijvoorbeeld rechten van het bestuur of aandeelhouders. Nieuwsgierig geworden naar deze unieke praktijk en ben jij een enthousiaste en gevorderde bachelor- of masterstudent met een grote interesse in het ondernemingsrecht, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kan je verwachten van deze Business Course? In samenwerking met een cliënt van De Brauw ga je in teamverband en onder begeleiding van De Brauw-collega's werken aan een uitdagende, grensoverschrijdende casus. Nadat je op de kick-off en de eerste dag van de Business Course bent klaargestoomd, vertrekt de trein naar een van de meest cultuurrijke steden van Europa: Parijs! Daar zullen we met elkaar verschillende inhoudelijke en sociale activiteiten ondernemen om de transactie succesvol af te ronden en elkaar en de stad (beter) te leren kennen. Kortom: het wordt een onvergetelijk avontuur!

De Business Course commissie organiseert de Business Course en bestaat uit drie kandidaat-notarissen, een advocaat en twee recruiters. Samen brauwen zij een leerzaam, sociaal en bovenal uniek programma om de deelnemers een kijkje in de keuken te geven bij De Brauw.

Wil jij deze kans niet missen? Upload dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk op 12 februari 2023, de volgende documenten via de apply-button:

  • Motivatiebrief (maximaal één A4);
  • Curriculum vitae (cv);
  • Volledige cijferlijsten (bachelorcijfers en, indien van toepassing, mastercijfers);
  • Beoordeling(en) van stage(s) en/of werkstudentschap(pen), indien van toepassing.

Heb jij je al aangemeld? Schijf dan ook alvast de volgende belangrijke data van de Business Course in je agenda:

  • Aanmelddeadline – 12 februari 23.59 uur
  • Bekendmaking eerste (schriftelijke) selectie – 15 februari
  • Selectiegesprekken – 21 t/m 23 februari
  • Bekendmaking deelnemers – 24 februari
  • Kick-off Business Course – 7 maart van 14:00 – 21:00 uur (exacte starttijd nog onder voorbehoud)
  • Business Course – 16 t/m 19 maart

Aanmelden kan tot en met zondag 12 februari.

Apply now!

Questions?

Loetje Sala

Junior Recruitment Adviser (Campus)