Corporate Business Course 16 t/m 19 november 2023 in Londen!

Please note that this article is in Dutch as the event it pertains requires Dutch-speaking candidates. We apologize for any inconvenience this may cause for non-Dutch speakers.

Studeer jij rechtsgeleerdheid én heb jij een grote interesse in het privaatrecht? Wil jij ontdekken hoe het is om te werken aan een internationale transactie in samenwerking met een internationale investment bank. Grijp dan deze kans om onze transactiepraktijk van dichtbij te ervaren!

De Corporate afdeling van De Brauw bestaat uit gespecialiseerde advocaten met een focus op alle facetten van het transactie- en advieswerk. Ze werken gezamenlijk aan diverse nationale en internationale transacties en dienen als adviseurs voor zowel beursgenoteerde als private ondernemingen. Denk daarbij aan het begeleiden van een transactie waarbij de oprichter van een bedrijf een deel van de aandelen verkoopt aan een investeerder, het begeleiden van een openbaar bod op een beursgenoteerd bedrijf of het adviseren van het bestuur over de governance binnen een onderneming. Ben jij een gedreven bachelor – of masterstudent met een passie voor privaatrecht? Dan willen wij jou graag beter leren kennen!

Wat kan je verwachten van deze Business Course? In samenwerking met een investment bank werk je in teamverband aan een uitdagende internationale casus onder begeleiding van De Brauw advocaten. Nadat je tijdens de kick-off van de Business Course bent klaargestoomd, vertrekt de trein naar het bruisende Londen! Daar zullen we gezamenlijk zowel inhoudelijke als sociale activiteiten ondernemen om de transactie tot een succesvol einde te brengen en elkaar en de stad (beter) te leren kennen. Kortom: een onvergetelijk avontuur!

De Business Course commissie bestaat uit zes advocaten en twee recruiters. Deze zes advocaten zijn afkomstig uit verschillende praktijkgroepen: Mergens & Acquisitions Capital Markets, Corporate Litigation, Employment & Employee Benefits, Competition en Financial Markets Regulation. Zij zorgen samen voor een leerzaam, sociaal en vooral uniek programma om de deelnemers een kijkje in de keuken bij De Brauw te geven.

Wil jij deze kans niet missen? Upload dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 1 oktober 2023, de volgende documenten via de apply-button:

  • Motivatiebrief (maximaal één A4);
  • Curriculum vitae (cv);
  • Volledige cijferlijsten (bachelorcijfers en, indien van toepassing, mastercijfers);
  • Beoordeling(en) van stage(s) en/of werkstudentschap(pen), indien van toepassing.


Heb jij je al aangemeld? Schijf dan ook alvast de volgende belangrijke data van de Business Course in je agenda:

  • Aanmelddeadline – 1 oktober 23.59 uur
  • Bekendmaking eerste (schriftelijke) selectie – 3 oktober
  • Selectiegesprekken – 9 t/m 13 oktober
  • Bekendmaking deelnemers – 18 oktober
  • Kick-off Business Course – 9 november van 14:00 – 21:00 uur [exacte starttijd nog onder voorbehoud]
  • Business Course – 16 t/m 19 november 2023


Questions?

Loetje -Sofia Sala

Recruitment Adviser (Campus)