18 April 2024 / 7:30 - 17:30

IP/Tech inhousedag

0

Onze IP/Tech inhousedag komt er weer aan! Op donderdag 18 april 2024 krijg jij de kans om de IP/Tech-praktijk van De Brauw te leren kennen, én om een kijkje te komen nemen in ons nieuwe kantoor.

Wij hebben een uitdagende casus voorbereid die een beeld geeft van het soort zaken dat wij doen. In teamverband ga je onder begeleiding van onze advocaten met die casus aan de slag en kun je je vaardigheden in onderhandelen en pleiten verder aanscherpen. Na het inhoudelijke programma sluiten we de dag af met een borrel in onze kantoorbar (en bij goed weer op ons terras). Je zult veel van onze teamleden ontmoeten door de dag heen, en er zijn volop mogelijkheden ons en het kantoor beter te leren kennen.

Wil jij meer weten over onze IP/Tech-praktijk? En ben jij een nieuwsgierige rechtenstudent, momenteel aan het einde van je bachelor- of in je masterprogramma? Solliciteer dan voor onze IP/Tech inhousedag op donderdag 18 april 2024!

Om je aan te melden voor de inhousedag, upload dan, uiterlijk zondag 7 april:

  • je cv; en
  • je meest recente cijferlijst.

Je hoeft geen motivatiebrief te uploaden, upload in plaats daarvan nogmaals je cv.

Wij laten je op woensdag 10 april 2024 weten of je geselecteerd bent om deel te nemen. Als je in de tussentijd vragen hebt, neem dan gerust contact op met Junior Recruitment Adviseur Frida Meingast voor meer informatie.

Heb jij interesse? We ontmoeten je graag! Klik op onderstaande button om je aan te melden.

De Brauw Blackstone Westbroek Amsterdam

Tripolis-Park, Burgerweeshuispad 201, 1076 GR Amsterdam
Meld je aan

Contact